Спін-офф "Джона Віка" розповість про сліпого вбивцю Каїна - його знову зіграє Донні Єн

Фільм буде присвячений подіям після закінчення "Джона Віка - 4".

Кінокомпанія Lionsgate у 2025 році розпочне зйомки спін-оффу франшизи "Джон Вік". Картину зніматимуть у Гонконзі, повідомляє Variety. Головну роль у ній виконає Донні Єн, персонаж якого з'явився в четвертому фільмі про Джона Віка.

Зображення до статті згенеровано штучним інтелектом
Спін-офф "Джона Віка" розповість про сліпого вбивцю Каїна - його знову зіграє Донні Єн

Сліпий убивця Каїн у виконанні Єна представлений як старий друг Віка. Він відійшов від справ, але був найнятий, щоб розправитися з героєм Кіану Рівза. Зрештою він позбувається зобов'язань перед замовниками.

У Lionsgate зазначили, що персонаж Єна дуже сподобався глядачам, тому вирішили саме з його допомогою розширити кіновсесвіт "Джона Віка". Якихось деталей про те, як розвиватимуться події за участю Каїна, у кінокомпанії не розкривають.

Сценарій для фільму, який ще не отримав офіційної назви, пише Роберт Аскінс, відомий за своєю роботою над серіалом для Netflix "Академія "Амбрелла"". Продюсує картину в рамках свого контракту з Lionsgate на розвиток франшизи Чад Стахелскі. Він був режисером усіх чотирьох оригінальних фільмів.

Зазначимо, що також ведуться роботи над спін-оффом "Балерина" з Аною да Армас у головній ролі. Вихід картини спочатку планувався на майбутнє літо, але був перенесений на 6 червня 2025 року. Історія також оповідатиме про вбивцю, яку і зіграє де Армас.

2024-05-16 10:30:32