У роботі перезапуск франшизи "Той, хто біжить у лабіринті"

Режисер оригінальної трилогії продюсуватиме нові фільми.

20th Century Studios перезапустить науково-фантастичну франшизу "Той, хто біжить у лабіринті". Оригінальна трилогія виходила з 2014 по 2018 роки.

Зображення до статті згенеровано штучним інтелектом
У роботі перезапуск франшизи "Той, хто біжить у лабіринті"

Зараз студія займається пошуком сценариста. За даними The Hollywood Reporter, переговори ведуться з Джеком Пагленом, який найвідоміший за "Перевагою" з Джонні Деппом. Він також працював над "Чужим: Заповіт" Рідлі Скотта. Режисер оригінальної трилогії Вес Болл цього разу стане продюсером.

Перезавантаження не буде прямим продовженням або переробкою фільмів, що вже вийшли. Джерела не стали розвивати цю тему, але, можливо, нас чекає щось у стилі "Планети мавп: Нове царство", яку зняв Болл. Нагадаємо, прийдешній бойовик - це перезапуск франшизи, але не ремейк. Стрічка не повторює попередні історії, а об'єднує їх. Дія в ній відбувається через кілька поколінь після подій попередньої частини.

Франшиза "Той, хто біжить у лабіринті" заснована на бестселерах Джеймса Дешнера. Сюжет розповідає про Томаса, який одного разу прокидається в лабіринті серед своїх однолітків. Підлітки намагаються вибратися із замкненого простору, але зробити це практично неможливо - у ньому мешкають смертоносні механічні істоти, а конструкція постійно змінюється. Загальні збори трилогії становлять 950 мільйонів доларів.

2024-05-04 10:30:23