Флагманські смартфони Samsung Galaxy S24 покажуть 17 січня

Вони будуть напхані ШІ-функціями.

Samsung офіційно оголосила дату свого зимового заходу Galaxy Unpacked - 17 січня. На цій презентації компанія традиційно продемонструє свої новинки, включаючи серію смартфонів Samsung Galaxy S24.

Зображення до статті згенеровано штучним інтелектом
Флагманські смартфони Samsung Galaxy S24 покажуть 17 січня

У короткому тизерному ролику повідомляється про наближення "Galaxy AI". Судячи з усього, нові флагмани пропонуватимуть користувачам широкий набір функцій на базі штучного інтелекту.

Так, раніше різні джерела повідомляли, що за допомогою ШІ користувачі зможуть швидко і якісно переміщати і видаляти різні елементи на фотографіях, міняти на них фон і заповнювати порожні простори. Крім того, у пристроях може з'явитися перекладач у режимі реального часу і просунутий редактор контенту.

Очікується, що Galaxy S24, S24 Plus і S24 Ultra отримають чіпи Samsung Exynos 2400 або Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 залежно від ринку. Останній здатний забезпечувати роботу нейромереж безпосередньо на самому пристрої. Смартфони матимуть нові кольори корпусу, а старша версія також отримає титанову рамку, як у iPhone 15 Pro. Однак сильних змін у дизайні не буде.

Одночасно з анонсом у США стартували попередні замовлення на новинки. І хоча їхня вартість офіційно поки що не розкривається, раніше в Мережу витекли європейські розцінки.

Конференція відбудеться в середу, 17 січня, в SAP Center у Сан-Хосе, штат Каліфорнія (США). Її транслюватимуть на YouTube-каналі Samsung. Старт намічено на 21:00 за московським часом.

2024-01-04 11:30:44