У Мережі показали ранні прототипи iPhone 16: 3 варіанти, усі з Dynamic Island

Можливо, ми нарешті побачимо новий дизайн камери.

Редактори порталу MacRumors зібрали дані від інсайдерів про прототипи базового iPhone 16, які зараз тестуються в Apple. На основі цих даних зробили мокапи, що зображують дизайн і забарвлення прототипів.

Зображення до статті згенеровано штучним інтелектом
У Мережі показали ранні прототипи iPhone 16: 3 варіанти, усі з Dynamic Island

Поки що це ранні тестові моделі iPhone 16 (внутрішня назва - DeLorean), до релізу залишиться тільки одна - але, ймовірно, її доопрацюють з урахуванням відкинутих концептів.

Прототип у жовтому кольорі - найбільш ранній. На ньому почали тестувати Action Button, розмістили кнопки регулювання гучності в одному блоці, а модуль камери представили як сучасне переосмислення iPhone X. У рожевій версії дизайн камери повернули до сучасного (але з вертикальним розташуванням об'єктивів а-ля iPhone 12), а кнопки регулювання гучності розділили.

Чорна версія, остання зі створених, відрізняється від рожевої збільшеною кнопкою Action Button і додатковою ємнісною клавішею Capture Button з датчиком сили натискання. Призначення останньої поки що невідоме, і її можуть прибрати зі смартфона в разі проблем під час тестування.

Спереду всі три версії не відрізняються від iPhone 15: вони мають виріз Dynamic Island і приблизно такої ж ширини рамки.

Схоже, що візуально головні відмінності зводяться до оформлення модуля камери: розглядаються варіанти в стилі iPhone X і iPhone 12. Який вам більше подобається?

2023-12-13 11:30:44