На Android вийшов додаток Beeper Mini з підтримкою iMessage

Воно відкриває доступ до всіх функцій чатів для iPhone. І так, бульбашки повідомлень будуть синіми.

У Google Play вийшов додаток Beeper Mini. Він дає змогу користувачам Android листуватися з друзями через iMessage без необхідності заводити Apple ID або налаштовувати доступ до сервера на macOS.

Зображення до статті згенеровано штучним інтелектом
На Android вийшов додаток Beeper Mini з підтримкою iMessage

Beeper Mini перетворює повідомлення користувача на впізнавані сині бульбашки тексту, які бачитимуть усі учасники листування. Також відкриваються всі можливості iMessage, включно з реакціями, потоками, обміном файлами у високій роздільній здатності та груповими чатами.

На відміну від інших сервісів, які ретранслюють повідомлення через сервер на Mac або вимагають входу через Apple ID, Beeper Mini сам реєструє користувача в системі за номером телефону і надсилає всі дані безпосередньо на сервер Apple. Це гарантує, що ні в кого не буде доступу до відправлених повідомлень або файлів.

Примітно, що Beeper Mini - всього лише відгалуження від основного стартапу Beeper, головна мета якого - об'єднати всі платформи для повідомлень в одному місці. З ним користувачі зможуть зібрати в одному додатку всі свої чати з Telegram, WhatsApp, Discord, iMessage і не тільки - плюс усі SMS. Керує стартапом Ерік Мігіковскі, у якого вже є приклад успішного запуску - саме його компанія свого часу підірвала Kickstarter випуском Pebble Watch - головного смарт-годинника до Apple Watch.

Beeper Mini можна завантажити в Google Play безкоштовно. Для використання потрібна підписка (коштує 2 долари на місяць), перші 7 днів діє безкоштовний пробний період.

2023-12-06 11:30:42