Нові програми та ігри для iOS: найкраще за травень

Найцікавіші та найкорисніші новинки App Store за місяць.

Додатки

1. Shopminders

Список покупок, покликаний зробити шопінг зручнішим. Shopminders допоможе заощадити час на закупівлях завдяки окремим карткам для різних потреб. У застосунку є фільтри за тегами і геолокацією, а також можливість поділитися тим чи іншим списком з іншою людиною і встановити нагадування для неї.

Зображення до статті згенеровано штучним інтелектом
Нові програми та ігри для iOS: найкраще за травень

2. CouchTimes

Повністю безкоштовний трекер серіалів, в якому зручно відстежувати вихід улюблених телешоу, не пропускаючи нові епізоди. У кожного проекту є картка з докладною інформацією, доступний список обраного, а також рекомендації на основі ваших інтересів.

3. PixelFixer

Простий застосунок для видалення з фото різних небажаних об'єктів на кшталт випадкових перехожих, дротів або птахів. Очищення відбувається буквально в кілька торкань: потрібно лише виділити зайве, і PixelFixer все видалить, після чого добудує відсутню частину кадру.

4. Sigh

Корисний гід з дихання, який допоможе зняти стрес, знизити тривожність і поліпшити настрій. Просто дихайте, дотримуючись візуальних підказок, і відчуєте полегшення вже за хвилину.

5. WeatherMind

Незвичайна суміш прогнозу погоди і трекера самопочуття з красивим дизайном. WeatherMind дасть змогу краще зрозуміти, як погодні умови впливають на ваше здоров'я і настрій, щоб ефективніше планувати свій робочий графік. Також доступні дихальна гімнастика та додаткова інформація про вплив погоди.

Ігри

1. LEGO Bricktales

Будівельна Lego-пригода із зачаровуючими діорамами в різних біомах, які ви зможете власноруч збудувати зі знайомих деталей. За сюжетом це необхідно, щоб допомогти дідусеві головного героя створити епічний парк розваг.

2. Farming Simulator 23

Свіжа версія найпопулярнішого симулятора фермера, де ви зможете створити свою надсучасну аграрну імперію. Обробляйте поля, використовуючи трактори, комбайни та іншу спецтехніку від всесвітньо відомих виробників. Вирощуйте тварин і реалізуйте отриману продукцію, щоб стати найкращим господарем і втерти носа конкурентам.

3. Mia and the Dragon Princess

Екшен у жанрі інтерактивного кіно, який занурить вас в історію барменки, яка мріє про пригоди. Всесвіт почув її, і одного разу героїні мало не на голову звалюється дівчина-каратистка, яка рятується від бандитів, що біжать по п'ятах. У зйомках узяли участь виконавець восьмого "Доктора хто" Пол Макганн і Міанна Берінг, яка зіграла одну з чародійок у "Відьмаку".

4. Lacuna

Нуарний детектив, витриманий у науково-фантастичному стилі, з похмурою, гнітючою атмосферою. Вам належить зіграти за досвідченого детектива і розплутати загадкову справу про вбивство. Під час пошуку доказів і взаємодії з персонажами ви зіткнетеся з моральними дилемами, і ваші рішення вплинуть на подальший розвиток сюжету.

5. Dumb Ways to Die 4

Чергова частина кумедної аркади, яка являє собою збірку міні-ігор, що незмінно закінчуються смертю мультяшних персонажів. Нещасні випадки на напханих пастками рівнях часто неординарні. У міру проходження ви зможете відкрити більше локацій і героїв, щоб випробувати удачу і спробувати протриматися якомога довше.

2023-06-01 10:30:54