Ніколас Кейдж з'явиться у фільмі "Флеш" у ролі Супермена

Він все-таки отримав роль, яку мав зіграти ще 1998 року.

Режисер "Флеша" Андрес Мускетті проспойлерив одне з головних камео у фільмі - в інтерв'ю Esquire Middle East він повідомив про появу в епізодичній ролі Ніколаса Кейджа. Актор зіграє Супермена.

Зображення до статті згенеровано штучним інтелектом
Ніколас Кейдж з

Режисер додав, що роль у Кейдж епізодична, але актор занурився в неї з головою. Ймовірно, побачити героя можна буде в одному зі всесвітів, куди потрапить Баррі Аллен до зустрічі Бетменом Кітона і Супергьорл, яку зіграла Саша Калле. Побачити їх можна у свіжому трейлері картини.

Поява Ніколаса Кейджа в цьому фільмі буде дуже символічною. Адже актор дуже відданий шанувальник криптонського героя. Якийсь час він володів однією з найкращих копій першого випуску Action Comics 1938 року, де Супермен був представлений вперше. Навіть свого сина, який народився 2005 року, Кейдж назвав Кал-Ел.

Наприкінці 1990-х Ніколас міг зіграти Супермена у фільмі Тіма Бертона за сценарієм Кевіна Сміта. Але стрічка була скасована незадовго до початку зйомок. Кейдж лише встиг приміряти костюм.

Актор розповідав про своє розчарування у зв'язку зі скасуванням проєкту:

Побачити Кейджа в образі Супермена можна буде вже в червні. "Флеш" стартує у світовому прокаті 16 червня. І судячи з перших відгуків, це буде справжній хіт.

2023-05-26 10:30:48